Snickerskakor. Smält jordnötssmör och honung i en kastrull.Blanda i kokosflingor och havregryn.Bred ut mixen i en klädd form.
Bred på den smälta chokladen och strö över kokosflingor.
Snabbt och enkelt att göra och utan vitt socker.Snickers-kakor <3 kaffe
Jag är inne i en riktig bakperiod och just nu älskar jag att experimentera i köket. Idag bakade jag supergoda Snickerskakor som jag bara måste dela med mig av. Sitter och smaskar på en nu medan jag bloggar efter årets Sverigepremiär med SUP:en.
Drevviken låg spegelblank när jag och Embla var ute på vår kvällspromenad så vi kunde inte motstå att dra ut och paddla en sväng. Så himla härligt! Och här kommer något annat härligt:
Måtta upp honung och jordnötssmör i en kastrull. Värm tills de smält. Samtidigt smälter du chokladen i ett vattenbad.
Addera vatten i kastrullen med jordnötssmör och honung och rör ihop till en lös smet.
Blanda ner havregryn och kokos i smeten.
Bred ut Snickersblandningen i en form klädd i bakplåtspapper. Formen jag använde var 14 X 14 cm och var precis perfekt.
Bred den smälta chokladen över Snickersblandningen och strössla med kokosflingor.
Ställ i frysen i en timme.
Ta ut formen och skär i sex lika stora kakor (eller ät den direkt ur formen, haha!). Förvara i kylskåpet.
Recipe: Quick Snickers cakes
I´m so into baking right now and love experimenting in the kitchen. Today I baked some delicious Snickers cakes that I just have to share with you, guys. Munching on one now while blogging after this year’s premiere on my SUP.
Drevviken looked like a mirror when I and Embla were out on our evening walk so we could not resist to go for a paddle. It was magical! And here’s something else that is fantastic: