Peanut Butter Cups – gör lätt dina egna

Peanut Butter Cups
Gör egna Peanut Butter Cups.
Peanut Butter Cups
Vansinnigt goda!
Peanut Butter Cups
Vegan, gluten- och raffinerat sockerfria.
Peanut Butter Cups
Allt du behöver är fyra ingredienser.

Peanut Butter Cups

Hej mina favvisar! Hur mår ni? Har ni klarat er från höstförkylningar?

Jag har varit förkyld i nästan två veckor nu. Misstänker att förkylningen inte ger med sig eftersom jag inte direkt levt som jag lär den senaste tiden. För mycket jobb och för lite vila helt enkelt. Tänkte att jag skulle vila nu i eftermiddag men mailen bara väller in och så vill jag ju uppdatera här också så ni inte tröttnar på mig. Men helgen som kommer har jag iallafall vigt åt vila. Ska unna mig sovmorgon, skogspromenader, kanske till och med hinna läsa en bok. Och äta Peanut Butter Cups. Ni måste bara testa det här vansinnigt goda receptet! Perfekta helggodiset!

Massor av kramar på er!

/Karin

Peanut Butter Cups

ca 20 bitar

Ingredienser:

80 gram mörk choklad (jag använde DEN HÄR)

1/4 banan

3 msk jordnötssmör (jag använde DET HÄR)

1 och 1/2 tsk kokosolja (jag använde DEN HÄR)

Gör så här:

  1. Smält chokladen i ett vattenbad.
  2. Under tiden, placera ut ca 20 stycken knäckformar.
  3. Häll ett tunt lager choklad i botten på varje knäckform och ställ sedan in formarna i frysen för att låta chokladen stelna, cirka 5-10 minuter.
  4. Rör ihop jordnötssmör och kokosolja.
  5. Skär tunna skivor av bananen, lika många som antalet knäckformar.
  6. Lägg en bananskiva ovanpå den stelnade chokladen.
  7. Klicka på jordnötssmörsblandningen ovanpå bananen.
  8. Avsluta med att toppa alltsammans med ytterligare ett lager smält choklad.
  9. Ställ dina Peanut Butter Cups i frysen i minst en timme.
  10. Låt det väl smaka!

PS. Förvara dina Peanut Butter Cups i frysen.

/adlinks

För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR och Facebook HÄR 

Make your own Peanut Butter Cups

Peanut Butter Cups – this is how you easily make them at home

Hi, my favorite people! How are you? Did you catch the autumn cold?

I’ve been feeling tired for almost two weeks now. Suspect that the cold won’t leave me alone because I have not lived as I learn lately; too much work and too little rest. I thought I would rest this afternoon but the e-mail won’t stop coming and I want to update the blog too, so you do not get tired of me. But at least this weekend I will rest. I will give myself lazy mornings, forest walks, maybe even make time to read a book. And eat Peanut Butter Cups. You just have to try this madly yummy recipe! The perfect weekend treat!

Lots of hugs from me to you!

/Karin

Recipe

about 20 pieces

Ingredients:

80 grams of dark chocolate (I used THIS vegan)

1/4 banana

3 tablespoons peanut butter (I used THIS)

1 and 1/2 teaspoon coconut oil (I used THIS)

Do like this:

  1. Melt the chocolate.
  2. Meanwhile, place about 20 pieces of mini cup cake molds on a plate.
  3. Pour a thin layer of chocolate into the bottom of each mold and then place the molds in the freezer to allow the chocolate to solidify, about 5-10 minutes.
  4. Stir peanut butter and coconut oil together.
  5. Cut thin slices of banana, as many as the number of molds.
  6. Place a banana slice on top of the solidified chocolate.
  7. Click the peanut butter mixture on top of the banana.
  8. Top with another layer of melted chocolate.
  9. Place your Peanut Butter Cups in the freezer for at least one hour.
  10. Enjoy!

PS. Store your cups in the freezer.

/adlinks

For more inspiration please follow me on Instagram HERE and Facebook HERE

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.