Hej finingar! Hoppas att ni haft en bra dag. Jag har galet mycket jobb att stå i nu innan jag sticker på en veckas välbehövlig semester.
Idag har jag dock hunnit med en hel del och på lunchen slängde jag ihop dessa nyttiga kanelbullar. Nej, de smakar inte som kanelbullar fulla av raffinerat socker och mjöl men de är riktigt goda. Och förutom att de är nyttiga och goda så är de också vansinnigt enkla att sno ihop. Receptet som är vegan, glutenfritt och raffinerat sockerfritt hittar ni längre ner om ni är sugna på att testa att göra dem.
I eftermiddag blir det läxläsning med Embla och kanske en liten löprunda om jag lyckas prioritera rätt. Är så sugen på lite frisk luft efter en hel dag framför datorn.
Kram på er!
/Karin
Nyttiga kanelbullar
6 bullar
Ingredienser:
2 mogna ekologiska bananer
1 mogen ekologisk avokado (läs varför du ska äta avokado HÄR)
Today, however, I check off a lot of things from my to do-list and at lunch break I made these healthy cinnamon buns. No, they do not taste like cinnamon rolls full of refined sugar and flour but they are really really yummy. And besides being healthy and delicious, they are also super easy to make. The recipe will be found further down if you wanna try it.
In the afternoon, I will help Embla with her homework and maybe go for a run if I succeed in prioritizing correctly. Craving some fresh air after a full day in front of the computer.