Frukostinspiration: Chiapudding med jordnötssmör & crunch
chiapudding – inlägget innehåller adlinks
Jag gjorde en heeeeelt fantastiskt frukost imorse som jag tänkte dela med mig av, perfekt inför helgens långsittningar vid köksbordet och den mysiga kompisbrunchen.
Rör ut chiafröna ordentligt i mandelmjölken, blanda i vaniljpulvret. Låt stå en stund och rör sedan om igen. Låt chiabladningen stå i kylen över natten. Imorgon när du vaknar har du en färdig chiapudding.
1/2-1 dl mymuesli Paleo Coconut Crunchy (kolla in müslin HÄR)
Gör så här:
Skiva en halv banan i tunna skivor, skär en kiwi dekorativt, släng på en klick jordnötssmör och strössla med mymuesli Paleo Coconut Crunchy. Låt det väl smakas!
Breakfast Inspiration: Chia pudding with Peanutbutter and Crunch
I made the most delicious breakfast this morning so I thought I´d share it with you. Perfect for the weekend’s long sojourns at the kitchen table and the cozy brunch with the buddies.
Stir the chia seed firmly in the almond milk, add vanilla powder and stir. Let stand for a while and then stir again. Put the chia mix in the refrigerator overnight. Tomorrow when you wake up, your chia pudding is ready to indulge.
0,2-0,4 cup mymuesli Paleo Coconut Crunchy (check out the muesli HERE)
Do like this:
Slice half a banana into thin slices, cut a kiwi decorative, throw on a dollop of peanut butter and sprinkle with mymuesli Paleo Coconut Crunchy. Enjoy!