Krämiga, knäckigt sega Jordnötssmörs- och chokladbollar
Jordnötssmörs- och chokladbollar
Hej på er alla fina läsare! Vet ni? Jag har snott ihop nya svingoda chokladbollar igen! Det här receptet är verkligen något utöver det vanliga. De ser inte mycket ut för världen med smaken är fantastisk! Bollarna innehåller inget vitt raffinerat socker men däremot krämigt jordnötssmör, knäckigt kokosblombladssocker och sega mullbär. Testar ni inte missar ni något alldeles gudomligt gott!
1. Blanda alla ingredienserna till en kletig smet.
2. Mixa smeten litegrann för att dela mullbären. Jag tycker det är gott när man fortfarande får lite tuggmotstånd av bären men det är en smaksak.
3. Rulla smeten till små runda bollar.
4. Förvara i kylskåp eller käka på momangen.
Recipe: Refined sugar free Peanutbutter- and chocolate balls
Hello all lovely readers! Do you know what? I made new heavenly good chocolate balls again! This recipe is really something extraordinary. They do not look like pretty but the flavor is amazing! The balls contain no white refined sugar but instead creamy peanut butter, caramelly coconut blossom sugar and chewy mulberries. You´ve gotta try them if you don´t wanna miss out on you something divinely delicious!
Peanutbutter- and chocolate balls
approximately 15 balls
Ingredients:
0,4 cup of dried mulberries
0,4 cup of almond flour
1 tablespoon of raw cacao
2 pinches of vanilla powder
4 teaspoons of coconut sugar
1 tablespoon of coconut oil
3 tablespoons of peanut butter
2 tablespoons of strong cold coffee
Do like this:
1. Mix all ingredients into a sticky dough.
2. Mix the dough in a blender to chop the mulberries. I think it’s good when you still get a little bite of the berries but that is a matter of taste.
3. Roll the dough into small round balls.
4. Store in the refrigerator or why not eat immediately?