Fredagsmys och tacofredag. Hur många är det inte runt om i stugorna som käkat tacos idag? Och inget fel med det. Men som omväxling kan ni testa de här härliga grönsaksrullarna som är supersimpla att göra. Och nyttiga och svingoda!
Jag gjorde de här rispappersrullarna till lunch i veckan och är nu helt beroende, det är typ det enda jag vill äta. Haha! Jag köpte rispapper (finns oftast på orientaliska hyllan i mataffären) sköljde arken i varmt vatten några sekunder tills de blev mjuka och fyllde dem med vackra och färggranna grönsaker; grönkål, rödkål, morötter och avokado (läs varför du ska äta avokado här) och wrappade ihop dem. Sedan doppade jag dem i hoisinsås, men vill man ha ett alternativ utan socker kan man testa att doppa dem i någon av de här goda dressingarna. Dessutom älskar jag att äta med händerna! Visst är det väl godare?
Skön helg, kära ni!
//Recipe: Fresch ”Fredasmys”
”Fredagsmys”and TacoFriday.How many out theremunchedtacostonight?Nothing wrong with that. Butfor a change, you can try theselovelyvegetablerolls thataresuper simpleto make. Andhealthy anddelicious!
I madetheserice paperrollsfor lunchthis week andarenowcompletely addicted, it’s pretty muchthe only thing Iwant to eat. Haha! I boughtrice paper(they are usuallyfound at the orientalshelf inthe grocery store), washed thesheets inwarm waterfor a few secondsuntil they weresoft andfilled themwith beautiful andcolorfulvegetables;kale,cabbage, carrots and avocado (read why you should eat more avocado here) andthen wrappedthem together. I dippedmy rollsinhoisin sauce, but if you wantan alternativewithout sugar, you can trydipping themin any ofthesegooddressings. Besides, I loveto eatwith my hands! Isn´t ittastier?