Recept: Kardemummagröt med äpple, kokos och pekannötter
Nu är hösten här på riktigt med kyliga morgnar. Det här är tiden då jag börjar föredra att äta mindre raw och mer uppvärmd mat. En frukost som har blivit en klassiker hemma hos mig är kardemummagröt. Så gott och värmande på morgonen. Här kommer receptet (om nu denna enkla anrättning ens kan kallas recept) för er som vill testa;
Gör så här: Häll alla ingredienser i en kastrull och låt koka tills gröten får en fast konsistens. Servera direkt med skivade äpplen, kokoschips, pekannötter och krydda med lite kanel. En riktigt god variant på den klassiska havregrynsgröten!
För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR , Facebook HÄR och Bloglovin´HÄR
Recipe: Cardamom porridge with apple, coconut and pecans
Now autumn is here for real with really cold and crispy mornings. This is the time when I usually start to prefer to eat less raw and more heated food. A breakfast that has become a classic in my home are cardamom porridge. As delicious and warming in the morning. Here is the recipe (if this simple dish even needs a recipe) for those who want to try;
Instructions: Pour all ingredients in a saucepan and cook until the porridge gets a good consistence. Serve immediately with sliced apples, coconut chips, pecans and season with a some cinnamon. A really good twist on the classic oatmeal porridge!