Det var länge sedan jag kom med middagsinspo. Men nu sörrni, har jag varit hemma hos min mamma över helgen och fått massor av grymma tips att föra vidare till er!
Den här kålsalladen med äpple går snabbt att hacka ihop och passar utmärkt till lax, kyckling, kött eller ett vegetarisk alternativ. Gör iordning en stor skål, den håller över en vecka i kylskåpet.
Kålsallad med äpple
(stor skål som håller veckan ut)
1/2 fänkål
1/3 vitkål
2 stora morötter
2 äpplen
hampaolja (innehåller massor av grymma omega-3- och omega-6-fettsyror)
balsamvinäger
salt
peppar
Gör så här:
Hacka kål, morötter och äpplen och lägg i en stor skål.
Häll på hampaolja och vinäger, så mycket att hela salladen blir lite oljig och färgas av balsamvinägern.
Krydda med salt och peppar och eventuellt med din favoritkrydda.
Låt stå i minst 10 minuter innan du serverar salladen till lax, kyckling, kött eller ett vegetariskt alternativ.
It was a long time since I gave you dinner inspiration. But this weekend I visited my mother and got lots of awesome tips to pass on to you, guys!
This cabbage salad with apples is quickly made and goes well with salmon, chicken, meat or a vegetarian option. Prepare a large bowl, the salad keeps fresh a whole week in the refrigerator.
Cabbage salad with apples
(A large bowl)
1/2 fennel
1/3 cabbage
2 large carrots
2 apples
hemp oil
balsamic vinegar
salt
pepper
Do like this:
Chop the cabbage, carrots and apples and place in a large bowl.
Pour on the hemp oil and vinegar, so much so that the whole salad will be a bit greasy and stained by the balsamic vinegar.
Season with salt and pepper and possibly with your favorite seasoning.
Let stand at least 10 minutes before serving the salad with salmon, chicken, meat or a vegetarian option.