Idag är det lördag och jag ska packa inför resan till Dominikanska. Så taggad på bikini, sol och bad! Bjuder på lite tropiska vibes för att komma in i den rätta karibiska stämningen. Det i form av en magisk ananas- och vinbärsglass som du rör ihop på minuten. Lika gott som det låter kan jag lova!
Jo, som sagt drar jag ju iväg på semester och har ingen aning om tillgång till wi-fi. Har jag möjlighet så bloggar jag naturligtvis, om inte vet ni varför. Kram på er och fortsatt skön helg!
PS. Jag tidsinställer ett inlägg för imorgon, så glöm inte att kika in här då också. Du vill inte missa det…
/Karin
Ananas- och vinbärsglass
(1 stor portion)
1 dl plant based yoghurt (jag använde DENNA men vanlig naturell yoghurt går också bra)
1/2 urgröpt ananas
2 dl frysta röda vinbär
Gör så här:
Mixa alla ingredienserna till en jämn konsistens.
Ställ in i frysen en timme.
Skopa upp i den urgröpta ananashalvan och servera med dina favorittoppings.
Pineapple and red currant ice cream – recipe
Today is Saturday and I about to pack my bags for the trip to the Dominican Republic. Bikini, sunbathing, I´m stoked! Bringing some tropical vibes to get into the right Caribbean mood with todays recipe. A heavenly pineapple and red currant ice cream, made in a minute. As good as it sounds, I promise!
Well, as I said, I am going away on a holiday and have no idea if I will have a wi-fi access. If I have the opportunity I will keep the posts coming, otherwise… not so many, haha! Hugs and have a great weekend!
Post scriptum… A new post will be up tomorrow, so do not forget check in. You don´t want to miss out on this one…
/ Karin
Pineapple & red currant ice cream
(1 large serving)
1/1 cup plant based yogurt (I used THIS, but regular yogurt works fine as well) 1/2 pineapple 1 cup frozen redcurrants
Do like this:
Mix pineapple, yoghurt and redcurrants to a smooth consistency.
Put in the freezer for approximately an hour.
Scoop up the ice cream and put it into the hollowed-out pineapple half and serve with your favorite toppings.