Cookie Dough glass, finns det något godare? Knappast va?
Men visste du att du lätt kan göra din egen glass hemma? Mycket nyttigare och lika god(are?). Den här varianten passar dessutom för dig som vill utesluta raffinerat socker, vill äta glutenfritt och/eller vegan.
Ikväll ska vi ha kompisar över på middag men det blev ingen glass över till gästerna, haha! Vi bjuder på libanesiskt istället. Blir säkert också jättegott.
1. Blanda alla ingredienser till din Cookie Dough i en bunke. Ställ åt sidan.
2. Mixa alla ingredienser till glassen.
3. Blanda i bitar av ”deg” i glassen och servera på direkten.
4. Blir det Cookie Dough över kan du frysa in den och spara till nästa glassats.
/adlinks
För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR och Facebook HÄR
Cookie Dough ice cream – healthy recipe
Cookie Dough ice cream, is there anything better? Hardly!
But did you know that you can easily make your own ice cream at home? Much healthier and just as yummy (yummier?). This one is also suitable for those who want to exclude refined sugar, want to eat gluten-free and / or vegan.
Tonight, we are having friends over for dinner, but there is no ice cream left for to the guests, haha! We will offer Lebanese food instead. Will definitely be great too.
Hugs and nice evening cuties!
Recipe
1 large serving
Ingredients dough
1/4 cup rolled oats 1/4 cup peanut butter one tablespoon agave syrup 1 tablespoon of hemp protein 1 / 2-1 teaspoon vanilla powder 1 pinch of salt
Ingredients ice cream
2 frozen organic bananas 1/4 cup hemp protein 1 / 2-1 teaspoon vanilla powder less than 1/4 cup coconut water
Do like this:
1. Stir all the dough ingredients together. Put aside. 2. Mix all ice cream ingredients together. 3. Stir in pieces of dough in the ice cream and serve immediately.
4. If there is dough left you can storer it in the freezer.
/adlinks
For more inspiration follow me on Instagram HERE and Facebook HERE