Pressveckan är över! Så mycket inspiration och härliga möten jag samlat på mig under de här tre dagarna. Imorgon är det dock slut på goda bjudfrukostar, fika och lyxluncher. Då står min goda och mättande frögröt på menyn igen. Testa den om ni vill förnya frukosten vettja!
Nu ska jag ta kväll och mysa med familjen. Kram på er!
Koka i 7-8 minuter eller tills gröten fått fin konsistens.
Servera till exempel med skivad banan, kanel och mandelmjölk.
För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR , Facebook HÄR och Bloglovin´HÄR.
/adlinks
Seed Porridge – recipe for yummy and filling breakfast
Press week is over! So much inspiration and lovely meetings I have collected during these three days. Tomorrow, however, there is an end to good buffet breakfasts, fika and luxury lunches. Then my yummy and filling Seed Porridge is on the menu again. Try it if you have a lack of breakfast inspiration.
Now I will check out and enjoy the company of my family. Lots of hugs!
/Karin
Seed porridge
1 serving
Ingredients:
just over 1/5 cup of steel cut oats (I used THESE)