Herreguuuu vilken fantastisk dag! Började med en frukost hos Casall för en presentation av deras AW17-kollektion. Suuupermysigt! Träffade massor av härliga branschkollegor att dela morgonkaffet med. Min Instastorie (HÄR) från morgonen ligger fortfarande uppe om ni vill se lite vad vi hade för oss.
Svischade hem efter morgonmötet och jobbade som besatt innan jag tog paus för några härliga intervaller (inspiration till intervaller hittar du HÄRoch HÄR). Förutom jobb hann jag också med en sväng till stallet med Embla och att laga dessa ljuvliga havrepannkakor. Godare än vanliga pannkakor och mer mättande. Receptet hittar ni nedan.
Oh, what a wonderful day! Started with a breakfast at Casall HQ for a presentation of their AW17 collection. Suuuper cozy! Met lots of lovely colleagues and friends to share the morning coffee with. My Instastory (HERE) from the morning is still up if you want to see what we were up to.
Swept home after the morning meeting and worked as obsessed before I paused for some sweaty intervals (You’ll find inspiration for intervals HERE and HERE). In addition, Except work, I also went with Embla to the riding school and made these lovely oatmeal pancakes. Even yummier than regular pancakes and more filling. The recipe can be found below.
2 cups almond milk 3/4 cup oatmeal (I used THIS gluten-free) 1/2 cup coconut flour (I used THIS) 2 tablespoons flax seeds (I used THIS) 2 tablespoons hemp protein (I used THIS) 1 pinch vanilla powder (I used THIS) 1 pinch salt (I used THIS) Coconut oil for frying (I used THIS)
Do like this:
Mix all ingredients to a smooth batter.
Let the batter swell for 10-15 minutes.
Fry the pancakes on both sides until they have a nice color.
Serve with fresh fruit or berries and coconut cream (I used THIS).
You can find more food inspiration and recipes HERE.