Rabarber icepops – gör din egen sockerfria isglass
Rabarber icepops
Hemma hos oss är det sommarlov och med det här fina vädret vi haft blir det gärna glass också. Helst varje dag (och ibland flera stycken!) Och även om det blir en del ”vanlig” glass så vill jag ju hellre ge min dotter (och mig själv) bättre alternativ. Som rabarber icepops.
Som ni kanske vet vid det här laget gör jag ofta nice cream här hemma och det är verkligen så uppskattat. Och de här nya isglassarna som jag kallar rabarber icepops, går också hem under heta sommardagar.
Nämnde jag att det är superenkla att göra? Bara att frysa in min rabarbersaft (du hittar receptet på min sockerfria rabarbersaft HÄR). Glassformar finns att köpa lite varstans, till exempel HÄR.
Vill du hitta mer glass inspiration? HÄR hittar du 12 enkla, goda och nyttiga glassrecept.
Rhubarb icepops – make your own ice cream
At our house it is summer vacation and with this nice weather we eat a lot of ice cream. Almost every day (and sometimes more than one a day!) And although we eat ”regular” icecream, I’d rather give my daughter (and myself) better alternatives. Like rhubarb icepops.
As you may know by now, I often make nice cream here at home and it is really appreciated. And these new ice pops, which I call rhubarb icepops, also get thumbs up during hot summer days.
Did I mention that they are super easy to make? Just freeze my rhubarb juice (you’ll find the recipe for my sugar-free rhubarb juice HERE). Ice-cream molds are available to buy at a lot of stores, HERE for example.
Want to find more ice-cream inspiration? HERE you can find 12 simple, yummy and healthy ice-cream recipes.