Mixa nötter, kakao, honung, vatten och olja i en mixer till en deg.Tryck ut degen i en form.Blanda ihop jordnötssmeten.Bred jordnötssmeten på chokladbotten.Garnera med jordnötter och ställ in i frysen.Skär upp i bitar.Njut!
jordnötsrutor – inlägget innehåller adlinks
Hej finingar! Vilken härlig helg jag haft! Jag har bott i husbilen hela helgen och njutit av långa skogspromenader, mountainbiketurer, mysiga middagar, och wi-fi-fritt. Behövde verkligen tanka upp med energi inför de två kommande veckorna med mängder av jobbmöten och deadlines. Hur har ni haft det? Har ni varit ute i det vackra höstvädret?
Jag hade tänkt yoga ikväll men istället blir det jobbkväll och en choklad- och jordnötsruta. Smaskens! Här kommer receptet om ni blir suktade. Kram och skön söndag!
Blanda jordnötssmör, kokosolja och honung/agave till en smet och bred den över chokladbotten. Strössla över hela jordnötter på kakan och låt den stelna en stund i frysen innan du skär upp den i bitar. Njut!
Chocolate and peanut butter, the perfect combination.
//Recipes: Fast Chocolate and Peanut squares
Hi cutie pies! What a lovely weekend I had! I’ve been out with the camper all weekend and enjoyed long walks in the woods, mountain biking, cozy dinners, all wi-fi free. I really needed to fill up with energy for the upcoming two weeks packed with job appointments and deadlines. How have you guys been? Have you enjoyed the beautiful autumn weather?
I had intended to go to yoga tonight but instead I had to work (and enjoy a chocolate and peanut square.) Yummy! Here is the recipe if you want to try it. Hugs and beautiful Sunday, lovelies!
No bake Chocolate and Peanut Squares
12 servings
Ingredients Chocolate bottom:
0,6cup hazelnuts
0,2 cup salted peanuts (+ extra for garnish)
1 1/2 tablespoon cocoa
one tablespoon honey
1 tablespoon canola oil
3 tablespoons water
Ingredients Peanut cream:
04, cup peanut butter
1 tablespoon melted coconut oil
1 tablespoon honey
Do like this:
Chocolate Bottom:
Mix the hazelnuts, peanuts, cocoa, honey, water and oil in a blender to a dough. Press the dough into a mold with baking parcel (the mold I used was 20 x 15 cm). Put the mold in the fridge while you make the peanut cream.
Peanut cream:
Mix peanut butter, coconut oil and honey into a paste and spread it over the chocolate bottom. Sprinkle with peanuts on top and let the cake harden for a while in the freezer before cutting it into pieces. Enjoy!