Glass är typ nummer ett på min kärlekslista. Hela året om. Men i synnerhet på sommaren. Och som jag har smaskat glass den här sommaren. Så till den milda grad att jag var marinerad i socker, haha!
Efter semestern bestämde jag mig för att köra en liten sockerdetox, vilket jag gör då och då när jag känner att jag kommit in i en mindre god spiral (även kallat sockercraving, gah!). Men bara för att en inte äter mängder av raffinerat vitt socker betyder det ju inte att en behöver bli utan godsaker.
Nej, sörrni, då gör en goda alternativ. Som de här tropiska isglassarna.
Jag fick hem en låda kokosvatten från Vita Coco (adlink) för ett tag sedan. Älskar deras naturliga kokosvatten men är inte jätteförtjust i det smaksatta varianterna så jag tänkte att jag kunde testa att göra isglassar på det vattnet. Och det blev så himla gott! Lyxade till glassarna med skivor av färsk kiwi. Bara att frysa in över natten.
Testa om ni vill!
/Karin
För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR och Bloglovin´HÄR.
Ice cream is number one on my love list. All year round. But especially in the summer. And how I’ve been eating ice cream this summer! I am actually marinated in sugar, haha!
After the holiday, I decided to to sugar detox, which I occasionally do when I feel that I get into a less good spiral (also called sugar craving). But just because you do not eat refined white sugar does not mean that you don´t get any goodies.
No, you just make a good alternative. Like these tropical ice pops.
I few days ago Vita Coco sent me a box of coconut water. Love their natural coconut water but are not very fond of the flavored ones so I thought I could try to make icepops of that water. And it was such a hit! Made the icepops extra yummy with slices of fresh kiwi. Just freeze overnight.
Try it if you want!
/Karin
For more inspiration follow me on Instagram HERE and Bloglovin´HERE.